Online salarisverwerking

Willemsen & Partners – uw onderneming persoonlijk financieel in topvorm

Online salarisverwerking

U werkt met goed personeel, en zulke mensen wilt u natuurlijk goed en tijdig belonen. Toch komt er van alles kijken bij een goede salarisverwerking. Een strakke salarisadministratie bijhouden is specialistisch werk, waarbij vergissingen al gauw tot vervelende situaties kunnen leiden. Daarom kan het slim zijn om uw salarisadministratie uit te besteden aan een sterke partner die weet wat er moet gebeuren. Willemsen & Partners gaat daarin een stap verder, door u actueel online inzicht in de stand van zaken te geven. We verzorgen de gehele loonadministratie voor u als u dat wilt, tot aan de aangifte loonbelasting toe en verder. U bepaalt zelf welke diensten u aan ons toevertrouwt, zodat u zeker weet dat de belangrijke zaken goed geregeld zijn.


KANTOOR MANAGER DOETINCHEM

Willem van Lent

0314 37 26 90

Slim uw salarisadministratie uitbesteden

De uitbesteding van de loonverplichtingen is voor veel ondernemers een slimme zet. Willemsen & Partners biedt u de flexibiliteit die u daarbij nodig heeft. Onze pakketten op maat geven u de keuze om precies die aspecten van de loonadministratie in handen van specialisten te geven die u niet zelf kunt of wilt uitvoeren. Zorgeloos ondernemen tegen een scherp maandelijks tarief, terwijl u weet dat uw salarisadministratie probleemloos wordt uitgevoerd: dat is slimme salarisverwerking anno nu.

BEKIJK ONZE PAKKETTEN

Overstappen naar ons?
Geen probleem, wij regelen het!


MAAK GEBRUIK VAN DE OVERSTAPSERVICE

Verder kijken dan alleen het salaris

Onze specialisten kijken net zo ver met u mee als u wilt. We hebben de expertise in huis om niet alleen uw salarisadministratie in goede banen te leiden, maar u ook financieel en fiscaal te adviseren waar u dat nodig heeft. Ook wanneer u bijvoorbeeld plotseling te maken krijgt met HR-kwesties, zoals ziekteverzuim of outsourcing, hebben wij altijd direct de benodigde deskundigheid in huis. Door onze samenwerking met de experts van MijnKennis reikt onze blik altijd verder dan onze eigen vakgebieden. Zodra een vraag zich aandient, hebben wij een passend antwoord paraat. Zo bent u via Willemsen & Partners direct aan het juiste adres voor zaken als arbodeskundigheid, assurantiën, juridisch advies, of marketing: altijd op maat en steeds binnen een pakket dat past bij uw actuele behoeftes. Daarmee bent u steeds verzekerd van veel meer dan salarisadministratie alleen.