Bedrijfseconomisch advies

Willemsen & Partners maakt persoonlijk werk van financieel ondernemen

Bedrijfseconomisch advies

Als ondernemer staat u met één been in het nu, terwijl u eigenlijk al aan het denken bent over de volgende stap voor uw bedrijf. De ontwikkelingen volgen elkaar in rap tempo op en bent actief op een dynamisch werkterrein. Kansen zijn vaak even groot als het risico op een misstap. Daarom is het verstandig om u bij elke stap grondig en weldoordacht te laten adviseren door ervaren specialisten die de economische materie door en door kennen.


REGISTERACCOUNTANT

Gerald Willemsen

024 36 56 777

Meekijken met een scherpe blik

Wie onderneemt wil vooral bezig zijn met het hart van de zaak. Hoewel u natuurlijk gaat voor mooie resultaten, ligt uw passie bij uw vakgebied. Voor veel ondernemers is het vaak lastig om zuivere beslissingen te nemen waarin alle bedrijfseconomische voors en tegens zijn meegenomen. Willemsen & Partners bieden u daarom persoonlijk en grondig onderbouwd bedrijfseconomisch advies bij elke stap naar uw volgende succes. Zo zorgen we dat u een heldere blik op de toekomst houdt, en lossen we problemen op voordat ze ontstaan.

Overstappen naar ons?
Geen probleem, wij regelen het!


MAAK GEBRUIK VAN DE OVERSTAPSERVICE

Van alle markten thuis

De specialisten in ons team zijn breed onderlegd. We kunnen u gefundeerd bedrijfseconomisch advies bieden bij de meest uiteenlopende beslissingen. Daarbij kunt u bijvoorbeeld denken aan investeringen in nieuwe projecten en bedrijfsmiddelen, het aannemen van nieuw personeel, of nadenken over uw financiële toekomst. Bedrijfseconomie heeft vaak meer raakvlakken dan ondernemers beseffen. Ook voor bijvoorbeeld het afwegen van subsidieverantwoordingen, het waarderen van uw onderneming, of ondersteuning rond fusies en overnames is goed economisch advies cruciaal. Daarom is het goed om te weten dat u met onze pakketten op maat altijd de juiste adviseur binnen handbereik heeft.

BEKIJK ONZE PAKKETTEN

Advies vanuit het hart van uw zaak

De financieel, fiscaal en economisch experts van Willemsen & Partners houden het graag persoonlijk. We onderhouden regelmatig contact om te weten waar u mee bezig bent. Vanuit onze verschillende vormen van dienstverlening kennen we uw onderneming als geen ander. U kiest in uw eigen pakket op maat welke services wij aan u verlenen, dus als u behoefte heeft aan een gedegen economisch consult, dan schakelen wij direct met u mee. Zo adviseren wij u vanuit ons verstand van de materie, maar vooral ook vanuit het hart van uw zaak.