Fiscale aangiften

Willemsen & Partners - financieel maatwerk met de menselijke maat

Fiscale aangiften

Belastingaangifte doen is onlosmakelijk verbonden met verantwoord ondernemen. Toch zien veel ondernemers hun fiscale verplichtingen als een noodzakelijk kwaad. Gelukkig hoeft u er niet voor te kiezen om uw aangiften voor u uit te blijven schuiven. Met de pakketten op maat van Willemsen & Partners verzekert u zich van aangiftes op expertniveau, verzorgd door fiscalisten die zich het hele jaar door bezig blijven houden met uw fiscale aangelegenheden, in plaats van alleen wanneer de aangifte voor de deur staat. Wij helpen u het overzicht te bewaren en vooruit te blijven kijken, terwijl u erop vertrouwt dat uw belastingaangiften tot in de details compleet en correct verlopen.


KANTOOR MANAGER DOETINCHEM

Barry van Aken

0314 37 26 90

Alles op een rijtje

Onze fiscaal adviseurs houden u regelmatig op de hoogte van uw situatie en de actuele ontwikkelingen. Tegelijk zorgen we ervoor dat uw belastingaangiftes tijdig, correct en volledig worden ingediend.

Waar kunt u aan denken

Willemsen & Partners biedt onder meer de volgende mogelijkheden

Inkomstenbelasting

Omzetbelasting


Vennootschapbelasting

Loonbelasting

Dividendbelasting

Successie en schenkingen

Overstappen naar ons?
Geen probleem, wij regelen het!


MAAK GEBRUIK VAN DE OVERSTAPSERVICE

Houd de controle met uw pakket op maat

Met onze fiscale en financiële pakketten op maat kunt u zelf kiezen welke belastingaangiftes u zelf wilt verzorgen en welke u uit handen wilt geven aan ervaren vakspecialisten. Zo houdt u de kosten onder controle, maar haalt u het meeste uit uw eigen beschikbare tijd. Slim en flexibel ondernemen komt zo voor elk bedrijf en voor ieder budget binnen bereik. Omdat wij ons ook kunnen ontfermen over bijvoorbeeld uw jaarrekeningen, uw loonadministratie, of financiële advisering, heeft u altijd de juiste expert bij de hand om snel te kunnen schakelen. Wij geven u actueel online overzicht over uw situatie, maar tegelijk houden we de lijnen open door regelmatig persoonlijk contact te onderhouden. Een goede belastingaangifte blijft maatwerk en mensenwerk, dus met de fiscalisten van Willemsen & Partners houdt u de touwtjes stevig in handen zonder daarbij aan handen gebonden te zijn.

BEKIJK ONZE PAKKETTEN