Fiscaal advies

Willemsen & Partners - financiële expertise op persoonlijk niveau

Fiscaal advies

Een vakkundig fiscaal adviseur kan goud waard zijn. Gelukkig hoeft zo’n expert niet zijn gewicht in goud te kosten, tenminste, niet als u kiest voor de fiscalisten van Willemsen & Partners. U neemt voor een fatsoenlijk maandtarief uw eigen belastingadviseur in de arm die u behoedt voor misstappen en regelmatig samen met u de fiscale koers uitstippelt. Zo weet u zeker dat u optimaal gebruik maakt van uw fiscale mogelijkheden en voorkomt u verrassingen met altijd uw persoonlijke belastingconsulent bij de hand.


Belastingadviseur

mr. Tjeerd Boekhorst

085 485 4111

Totaal fiscaal

Onze fiscale dienstverlening omvat alle belastingzaken waarmee uw onderneming te maken krijgt. Wij adviseren u rond alle denkbare belastingen, maar als u dat wilt, dan verzorgen wij ook de diverse aangiften waartoe de wet u verplicht.

BEKIJK ONZE PAKKETTEN

Waar kunt u aan denken

Willemsen & Partners biedt onder meer de volgende mogelijkheden

Fiscaal advies

Aangifte omzetbelasting

Beheer loonbelasting

Aangifte vennootschapsbelasting

Aangifte inkomstenbelasting


Beheer en consult dividendbelasting

Overstappen naar ons?
Geen probleem, wij regelen het!


MAAK GEBRUIK VAN DE OVERSTAPSERVICE

Het grotere plaatje

Wie kiest voor onze belastingadviezen mag altijd rekenen op meer. Willemsen & Partners kijkt vooruit en overziet het grotere plaatje. Onze expertise reikt over de grenzen van het fiscale heen, dus ook waar kwesties raken aan financieel beheer, personele zaken, of andere aspecten van uw onderneming bieden we uitkomst. Daarbij biedt onze aanpak op maat steeds een flexibele en voordelige oplossing voor elke situatie. U stelt zelf uw pakket van diensten samen, zodat u er altijd zeker van bent dat u uw zaken up-to-date en grondig geregeld heeft.