Jaarrekeningen

Willemsen & Partners neemt uw financieel en fiscaal welzijn persoonlijk op

Uw jaarrekening compleet verzorgd

Sterke jaarcijfers, dat willen we allemaal, liefst elk jaar opnieuw. Jaarrekeningen moeten worden samengesteld, beoordeeld en gecontroleerd. Maar wat zit er achter de cijfers die u laat zien? Willemsen & Partners geeft u niet één keer per jaar, maar continu inzicht in de actuele situatie. Dat doen we door het slim inzetten van digitale middelen.


REGISTERACCOUNTANT

Gerald Willemsen

085 485 4111

De resultaten van overmorgen

Een jaarrekening opstellen is voor veel ondernemers een tijdrovend karwei, maar bovenal een taak die zorgvuldig moet worden uitgevoerd. De financieel specialisten van Willemsen & Partners bewaken het overzicht over uw bedrijfsfinanciën het hele jaar door, waardoor we de cijfers actueel scherp houden. Door uw administratie digitaal te beheren kunt u zich bezighouden met de resultaten van overmorgen. Intussen zorgen wij voor het opmaken van de jaarrekening van dit moment.

Overstappen naar ons?
Geen probleem, wij regelen het!


MAAK GEBRUIK VAN DE OVERSTAPSERVICE

Kies voor professionele flexibiliteit

Met onze pakketten op maat kiest u zelf welke diensten u ons maandelijks voor u laat uitvoeren. Zo houdt u de controle, terwijl wij u precies de zorgen uit handen nemen waar u uw kostbare tijd liever niet aan besteed. Zo kiest u uit een waaier aan diensten op financieel en juridisch gebied, met altijd een specialist in de buurt die uw bedrijf van binnenuit kent. Wel de controle, niet de extra kostenposten: dat is de professionele flexibiliteit die Willemsen & Partners u doorlopend blijft bieden.

BEKIJK ONZE PAKKETTEN